21. Dezember 2017
4
21
/12
/Dezember
/2017
10:22
Dizoloet eo bet ar fevenn kakao e 1494 get Kristof Goulm. Dizoloet e oa bet dija get an amerikaned-indian. Eñ en deus kredet , e penn kentañ e oa kaoc'h givri ; setu perak en deus taolet anezhe er mor.
Ret eo gortoz c'hoazh ur pennad amzer a-raok kaout chokolad e Breizh.
Ne c'hellent ket ober katev chokolad !!!
Bez e vez kalz a rekipeoù evit ar gatevenn chokolad.
Kavet hon eus rekipe ur gatevenn chokolad ha kourjetez.
Ar pezh a vez ezhomm evit ur wastell chokolad ha kourjetez :
- 200 g chokolad du evit keginañ
- 3 vi
- 100 g sukr
- 1 kourjetezenn (200g)
- 70g bleud
- 1/2 goell chimik
- 1 brinsad holen
LOU ANN HA VALENTINE